Zes leuke manieren om je zwangerschap aan te kondigen

Zes leuke manieren om je zwangerschap aan te kondigen
Als het eindelijk zover is, je bent zwanger, dan wil je dat vaak meteen aan iedereen vertellen. Logisch ook, want je krijgt gezinsuitbreiding. Toch is het vaak slim om even te wachten met de zwangerschapsaankondiging, totdat je weet dat de baby, die in je buik groeit, levensvatbaar is. Dit weet je pas vaak na 12 weken, helemaal zeker weten doe je dat nooit, maar tegen die tijd zijn er al wat onderzoekjes geweest. Hoe kondig je het leuk aan als je in verwachting bent? Wij hebben een aantal leuke aankondigingen onder elkaar gezet.

Bekendmaking met de echo of zwangerschapstest 
Bij het aankondigen van een zwangerschap hoort natuurlijk direct bewijs en dat is je zwangerschapstest of de echo. Leuk om de echo in een fotolijstje te doen of doe de test in een mooi doosje. Ga hier direct mee op de foto, zodat je een foto voor social media hebt. 

Bak een taart of een andere lekkernij en versier dat!
Ben je met vrienden of familie bij elkaar? Maak dan iets lekkers, bak bijvoorbeeld een taart of een cake en versier dat met blauwe of roze muisjes. Heerlijk om bij de koffie op te eten.

Neem een originele video op 
Als het niet mogelijk is om je pregnancy announcement face to face te doen, dan is het ontzettend leuk om een video op te nemen. Dit kan je ook naar meerdere mensen tegelijk sturen via e-mail of Whatsapp. Daarnaast kan je deze video op social media plaatsen. Voor jezelf is het ook een mooie herinnering en kan je dit later nog eens terugkijken.

Bedruk een rompertje  
Een andere manier is om een leuk rompertje te bedrukken met opa of oma erop. Of maak dit voor de grote broer of zus met: ‘ik word grote broer of zus.’

Bekendmaking zwangerschap door een zwangerschapsshoot
Als je al een kindje hebt, kan je ook mooie foto’s laten maken van je huidige gezin. Soort zwangerschapsshoot is dit dan. Deze foto’s geef je bijvoorbeeld cadeau aan de opa en oma. Ook leuk om te delen op social media en zo je zwangerschap bekend te maken.

Geef een babyproduct cadeau 
Je kunt ook een ander leuk babyproduct geven aan je familie of vrienden. Dit pak je leuk in en geef je cadeau. Denk bijvoorbeeld aan mijlpaalkaarten voor opa en oma. Dit zijn kaartjes waarmee je kunt aangeven hoe oud je baby is. Of geef een knuffel cadeau. Met dit knuffelkonijn kan de baby leuk spelen als hij of zij bij opa en oma op bezoek is. Een zwangerschap vertellen is al leuk nieuws, met het babyproduct maak je er een extra speciaal moment van!

Op zoek naar een kraamcadeau?
Als je een zwangere wilt verwennen met een leuk cadeau, schaf dan een zwangerschapsdagboek aan. Hier kan de zwangere vrouw haar gedachtes opschrijven, foto’s inplakken van de zwangerschap of echo’s. Dit boek blijf je de rest van je leven bewaren, vandaar dat het een mooi cadeau is voor een zwangere vrouw. Andere leuke invulboekjes om te geven zijn: echoboek, kraambezoekboek, babyshowerboek, babyboek mijn eerste jaar of het opgroeiboek. Ontzettend mooie cadeautjes om te geven op een babyshower of gender reveal feestje.Wil je ook je zwangerschap leuk aankondigen? Of ben je op zoek naar een leuk cadeau om te geven aan een zwangere? Ga dan nu naar de webshop van Lifestyle2Love en schaf vandaag nog je babycadeau aan.

De waardering van www.lifestyle2love.nl bij WebwinkelKeur Reviews is 9.8/10 gebaseerd op 623 reviews.