Vier manieren om jouw mooiste herinneringen vast te leggen

Vier manieren om jouw mooiste herinneringen vast te leggen
Je zwangerschap, leuke momenten met je gezin en je pasgeboren baby wil je vastleggen. Hoe ouder je wordt, hoe sneller de tijd gaat namelijk. Door je herinneringen vast te leggen door middel van foto’s, kan je met plezier de herinnering weer terughalen. En zeg nu zelf, babyfoto’s terugkijken is toch het leukste wat er is. Je baby groeit zo hard, die herinnering wil je koesteren.

Het perfecte licht kiezen
Als je aan de slag gaat met foto’s maken, wil je het meest mooie licht pakken. Natuurlijk licht is altijd het beste, hiermee kan je de sfeer het mooiste neerzetten. In de ochtend is het licht van de opkomende zon het mooiste, dus probeer je memories dan vast te leggen op camera. Of anders in de namiddag of avond als de zon onder gaat. Dat heeft ook een mooie uitstraling op je foto’s.

Emoties en spontaniteit vastleggen
Bij de mooiste herinneringen bewaren is het niet alleen van belang om voor de mooiste locatie en het mooiste licht te kiezen, het is ook belangrijk om de echte emoties vast te leggen, dus geen gemaakte glimlachjes, maar de echte stralende gezichten van plezier. Dat zijn de kiekjes die je later wilt terugzien in je fotoboek.

Creatief zijn met foto’s maken
Als je een foto gaat maken, bekijk het ook eens vanuit een ander perspectief of ga experimenteren met andere achtergronden. Het is leuk om de groei van je baby vast te leggen met mijlpaalkaarten, maar bekijk het ook eens anders. Je kunt je baby ook steeds op dezelfde plek fotograferen en zo de groei bijhouden. Of kijk eens bij bijzondere uitjes hoe je niet geposeerd foto’s maakt, maar probeer een mooie close-up te maken van de details van het uitje.

Maak filmpjes van de mooie momenten
Filmpjes kan je niet in een fotoboek plakken, maar zet je op je computer. Het is leuk om dit later nog eens terug te kijken. Een video kan soms beter het moment vastleggen. Tegenwoordig kan je op steeds meer telefoons video’s maken terwijl je fotografeert, zo sla je twee vliegen in één klap.

Foto’s vastleggen in een invulboek
Herinnering vastleggen doe je niet alleen door middel van foto’s. Het is ook leuk om een dagboekje bij te houden, waarin je je gevoelens vastlegt. Of waarin je opschrijft wat je hebt meegemaakt. Het gemakkelijkste is om dit bij te houden in een invulboek, daar staan namelijk vooraf lege regels en vragen. Dus je hoeft alleen dat in te vullen. Daarnaast is er veel ruimte om foto’s of andere dingen in te plakken. Dit kijk je later nog eens door, een dagboek lees je niet snel door. Dat leg je weg in de kast en eigenlijk kijk je daar nooit meer naar om. Zo bestaan er volgende invulboeken: zwangerschapsdagboek, echoboek, opgroeiboek, kraambezoekboek, babyboek of schoolfotobezoek.

Wil je ook je herinneringen op een mooie manier vastleggen? Ga dan nu naar de webshop van Lifestyle2Love en koop vandaag nog je invulboek. 

De waardering van www.lifestyle2love.nl bij WebwinkelKeur Reviews is 9.8/10 gebaseerd op 600 reviews.