RETOURNEREN

Ben je niet helemaal tevreden met je bestelling? Mail ons dan binnen 14 dagen nadat je je bestelling hebt ontvangen. Je hebt, nadat je de bestelling bij ons hebt aangemeld als retour, 14 dagen om je product naar ons terug te sturen.

Retourstappen:

 1. Stuur een e-mail naar: info@lifestyle2love.nl waarin je meldt dat je je bestelling wilt retourneren.

 2. Verpak het goed. De boeken zijn erg kwetsbaar dus stuur het retour in dezelfde verpakking als waarin we het verstuurd hebben, in schuimfolie. Mochten wij zien dat het product meer beschadigd is dan nodig is om het product te bekijken, dan kunnen we deze waardevermindering van het product aan je doorberekenen. Behandel het daarom met zorg.

 3. Print het retourformulier uit, vul het in en stop het in de doos bij je bestelling. https://www.lifestyle2love.nl/wp-content/uploads/2020/10/Retourformulier.pdf

 4. Schrijf ons adres op de doos:
  Lifestyle2Love
  Molenpad 8
  1873 HZ Groet

 5. Geef het pakket af bij een door jouw gekozen vervoerder. Wanneer je met PostNL verzend, betaal je ongeveer €7,00 voor een pakket en €4,00 voor een brievenbuspakket. Verzend je liever met een andere vervoerder? Dat kan natuurlijk ook. 

Zodra wij je bestelling retour hebben ontvangen, storten wij het volledige orderbedrag (incl. verzendkosten) terug. Je hebt het bedrag dan binnen enkele dagen weer op je rekening. Enkel de kosten voor de retourzending van jouw huis naar ons bedrijf zijn voor eigen rekening. 

Jij bent verantwoordelijk voor het pakket totdat wij het ontvangen hebben. Bewaar het verzendbewijs dus goed.

Wil jij een product retourneren? Mail ons op info@lifestyle2love.nl

Product ruilen?
Wil je een product ruilen? Dat is geen enkel probleem. Je kunt hiervoor contact opnemen met info@lifestyle2love.nl. Wel draag je zelf de kosten voor de terugzending van het product.

Retouradres:
Lifestyle2Love
Molenpad 8
1873 HZ Groet