Vier manieren om de eerste maanden van jouw kleintje vast te leggen

Vier manieren om de eerste maanden van jouw kleintje vast te leggen
In je zwangerschap leg je al veel vast, door foto’s te maken van je buik. Dit is een mooie periode, wat je waarschijnlijk niet vaak gaat meemaken. Zo kan je de mooie memories later nog een keertje bekijken en terugdenken aan deze mooie periode. Herinneringen bewaren van de geboorte van je baby en de periode die erna komt, wil je ook vastleggen, want dit gaat ook heel snel voorbij. In dit artikel delen we vier manieren hoe je dit het beste kunt doen.

Maak foto’s en video’s van de kleine spruit
Natuurlijk leg je de bijzondere periode na de geboorte van je baby vast in foto’s. Maak ook video’s en bewaar deze goed. Zet deze op de computer. En laat de foto’s ook afdrukken. Dit kan je in een mooi fotoboek doen, maar je kunt de foto’s ook los afdrukken en op een andere manier bewaren. Leuk is om mijlpaalkaarten te gebruiken voor je baby als ze in het eerste jaar iets nieuws kunnen, bijvoorbeeld voor de eerste keer zitten, kruipen of lopen.

Alles opschrijven in een babyboek of dagboek
Niet alleen video’s en foto’s zorgen voor blijvende herinneringen. Bepaalde gevoelens en gedachtes opschrijven zijn ook fijn om terug te lezen. En de babytijd gaat zo snel, waardoor er vaak maar flarden blijven hangen. Dit kan je opschrijven in een mooi notitieboek, zodat je een dagboek hebt wat je na kunt lezen of dit kan ook in een baby invulboek. Dit zijn mooie boekjes, waarin een houvast wordt gegeven wat je kunt opschrijven. Daarnaast is er veel plek over voor foto’s of kaartjes. Niet alleen het baby invulboek is te koop, ook het echoboek voor de echo foto’s, opgroeiboek of het kraambezoekboek. Ook leuk om als kraamcadeau te vragen of te geven.

Een newbornshoot of babyshoot met je baby doen
De ultieme manier van de babytijd vastleggen is natuurlijk door een newbornshoot te doen. Dit is een shoot wat je in de eerste weken na de geboorte van je kleine mini laat doen. Dit doe je samen met je gezin, dus niet alleen met je baby, maar ook de grotere broertjes of zusjes sluiten aan. Er worden niet alleen geposeerde foto’s gemaakt, maar ook vanuit het gevoel en unieke kenmerken die je baby heeft. De kleine oortjes, het knuistje of de piekhaartjes. De eerste maanden gaan zo snel voorbij, waardoor deze mooie babyfoto’s een hele mooie herinnering voor later zijn.

Maak een doosje vol waardevolle spullen
Bewaar de mooiste spulletjes van je baby in een mooie doos. Je kunt hier gemakkelijk alle spullen in doen, maar ook de baby invulboeken en afgedrukte foto’s in bewaren. Denk bijvoorbeeld aan het eerst gedragen pakje, mooie cadeautjes die je van de kraamvisite hebt gekregen. Of speelgoed of knuffels wat bedrukt is met de naam van je kindje. Als je dit er weer bij pakt, wordt je gelijk weer teruggebracht naar je kindertijd.

Ben je op zoek naar een babyboek waar je de herinneringen in wilt bewaren van je kleine spruit? Of zoek je een mooi kraamcadeau? Ga dan naar de website van Lifestyle2Love.

De waardering van www.lifestyle2love.nl bij WebwinkelKeur Reviews is 9.8/10 gebaseerd op 600 reviews.