Dit zijn de 5 leukste kraamcadeaus om te geven

Dit zijn de 5 leukste kraamcadeaus om te geven

Hoera een baby is geboren! Dat betekent dat je op zoek moet naar een leuk kraamcadeau als je als kraambezoek langs gaat. Er is zoveel keuze en er zijn zoveel verschillende prijsklassen, hoe kies je nu het juiste cadeau uit waar de kersverse ouders echt wat aan hebben? Wat zijn de leukste kraamcadeaus om te geven? Je vindt het in dit artikel. We hebben vijf kraamcadeaus voor je bij elkaar verzameld.

Een opgroeiboek voor de hoogtepunten van de kleine

Als je een newborn moeder bent, wil je graag alle momenten vastleggen van de groei van je baby. Dit doe je door foto’s te maken en in een fotoboek te plakken, zodat je een aandenken hebt en dit altijd kan doorbladeren. Je kunt daaraan bijdragen als kraambezoek, door een opgroeiboek te geven. Hier kunnen de trotse ouders de ontwikkeling van hun kindje bijhouden. Er passen foto’s en tekeningen in, zodat elk mooi moment bewaard kan blijven. Dit invulboek is een mooie herinnering voor later.

Geef een kalender cadeau

Soms is het ook fijn om handige cadeaus te geven, waar je niet snel aan denkt. Bijvoorbeeld een bewaarbundel, waar alle leuke babykaartjes in gestopt kunnen worden. Of geef een weekplanner, dit helpt de ouders hun week plannen, zodat ze zich daar niet druk over hoeven te maken. Een kalender is ook zo’n handig cadeau. Hier kunnen alle verjaardagen van alle toekomstige vriendjes en vriendinnetjes in worden gezet van de baby.  

Mijlpaalkaarten om alle mooie momentjes vast te leggen

Een leuk kraamcadeau om te geven aan de kersverse ouders zijn mijlpaalkaarten. Het eerste jaar van de baby zit namelijk vol met bijzondere mijlpalen. Deze mijlpalen vat je samen door een foto te maken van de baby met een mijlpaalkaart. Deze mijlpaalkaartjes zijn ook zeer geschikt om als geschenk te geven bij de babyshower. Wil je al eerder in de zwangerschap een cadeau geven? Geef dan de mijlpaalkaarten zwanger. Zwanger worden is erg bijzonder als vrouw. Negen maanden lang groeit er een baby in je buik. Logisch dat je elk moment in de zwangerschap wilt vastleggen en dat kan met deze kaarten. Een origineel cadeau om te geven bij de gender reveal party.

Een origineel cadeau voor de zwangere

Ben je op zoek naar een leuk cadeau voor je zwangere vriendin of zus? Dan ben je ook bij Lifestyle2love aan het juiste adres. Hier vind je een zwangerschapsdagboekechoboek of babyshower boek. Leuke cadeaus die je dus al geeft in de zwangerschap. Het zwangerschapsdagboek gebruik je negen maanden lang om alle mooie momentjes op te schrijven over je zwangerschap. Schrijf op hoe je je voelt, zodat je dit later met veel plezier terugleest. Een mooie herinnering voor later!

Geef een leuke knuffel als kraamcadeau

Een geboortecadeau wat altijd goed is, is een knuffel. Een knuffelkonijn is namelijk erg belangrijk voor een baby, want dat helpt baby’s door moeilijke periodes heen. Bepaalde situaties spelen ze na met hun knuffel, om zo te verwerken wat ze hebben beleefd. Een knuffel troost een baby en vaak wordt er naar gegrepen als de baby ziek is.

Ben je op zoek naar een origineel kraamcadeau? Ga dan naar onze webshop en bestel daar je kraamcadeau of zwangerschapscadeau.

De waardering van www.lifestyle2love.nl bij WebwinkelKeur Reviews is 9.8/10 gebaseerd op 623 reviews.