Retourneren


Bedenktijd/retour
Het kan wel eens voorkomen dat je een bestelling retour wilt sturen. Wellicht omdat het product toch niet bevalt of misschien is er een andere reden is waarom je de bestelling toch niet zou willen hebben. Je hebt het recht je bestelling tot 14 dagen na ontvangst te annuleren.

Je hebt na annulering 14 dagen om je product retour te sturen. Je krijgt dan het volledige orderbedrag inclusief verzendkosten gecrediteerd. Enkel de kosten voor retour van jouw thuis naar de webwinkel zijn voor eigen rekening. Deze kosten bedragen circa €6,95 per pakket, raadpleeg voor de exacte tarieven de website van jouw vervoerder. Indien je gebruik maakt van jouw herroepingsrecht, zal het product met alle geleverde toebehoren in de originele staat en verpakking aan ons geretourneerd worden. 

Mocht het product beschadigd meer beschadigd zijn dan nodig is om het product te bekijken, dan kunnen we deze waardevermindering van het product aan u doorberekenen. Behandel het product dus met zorg en zorg ervoor dat deze bij een retour goed verpakt is.

Om gebruik te maken van dit recht kun je contact met ons opnemen via info@lifestyle2love.nl. Wij zullen vervolgens het verschuldigde orderbedrag binnen 14 dagen na aanmelding van jouw retour terugstorten mits het product reeds in goede orde retour ontvangen is. Jij bent verantwoordelijk voor het pakket totdat wij het ontvangen hebben. Bewaar het verzendbewijs dus goed.

Wil jij je bestelling (deels) retourneren? Meld dit dan via dit e-mail adres: info@lifestyle2love.nl

Product ruilen?
Wil je een product ruilen? Dat is helemaal geen probleem. Je kunt hiervoor contact opnemen met info@lifestyle2love.nl. Wel draag je zelf de kosten voor terugzending van het product.

Ik heb een verkeerd bezorgadres doorgegeven
Per ongeluk een verkeerd bezorgadres doorgegeven? Neem dan zo snel mogelijk contact met ons op. We proberen dan de bestelling nog voor je te wijzigen.

Uitzondering gepersonaliseerde producten
Bij producten die je via deze webwinkel koopt welke op maat (volgens de door jouw ingevoerde specificatie) worden gemaakt is het herroepingsrecht niet van toepassing. De verkoop is hiermee na succesvolle betaling definitief.

Retouradres:
Lifestyle2Love
Molenpad 8
1873 HZ Groet
 

 

© 2016 - 2020 Lifestyle2Love | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel